Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печено свинско по френски

Печено свинско по френски

от 13 юни 2013г.
Печено свинско по френски - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

0,5 кг свинско филе

1 голяма глава лук

300 гр гъби

100 гр кашкавал

250 гр сметана, смесена със зелени подправки и чесън

10 гр олио

сол, пипер и други подправки - на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете месото надлъжно на парчета с дебелина около 2 см, начукайте ги и ги овкусете със сол и пипер. Почистете, измийте и нарежете на едри парчета гъбите, а лука - на полукръгчета. Подмажете тава с олиото, сложете свинското, върху него слой гъби, който да покрие цялото месо и най-отгоре лука. Полейте всичко това със сметаната и чесъна, поръсете с настърган кашкавал. Поставете в загрята до 200 - 220 градуса фурна и печете в продължение на 20-40 минути, докато от месото започне да се отделя безцветен сок и лесно можете да го продупчите с вилица.

Украсете със зелени треви и поднесете с червено вино.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Рецепти за свинска пача чорба Рецепти за свинска пача чорба
  • Свински хапки с чили и круши Свински хапки с чили и круши
  • Печен свински бут с чесън и лимон Печен свински бут с чесън и лимон
5.0/5 1 оценка

Коментари към Печено свинско по френски

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено свинско по френски
    www.framar.bg 
    на 01 October 2025 в 13:32
    Коментирайте "Печено свинско по френски"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
  • Маринована свинска пържола
  • Свински пържоли с билков сос на тиган
  • Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
  • Пържено свинско с мащерка и домати
  • Печено свинско със сос от череши и вино
  • Свинско в бира със сусамово масло
  • Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
  • Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
  • Свински пържоли с топено сирене и майонеза
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Терапия с РНК дава надежда за възстановяване при мускулна дистрофияТерапия с РНК дава надежда за възстановяване при мускулна дистрофия

Терапия с РНК дава надежда за възстановяване при мускулна дистрофия

от 01 окт 2025г.Прочети повече
Създадоха функционални яйцеклетки от ДНК от човешка кожаСъздадоха функционални яйцеклетки от ДНК от човешка кожа

Създадоха функционални яйцеклетки от ДНК от човешка кожа

от 01 окт 2025г.Прочети повече
Лекарствата за отслабване: Достъпни за всички или лукс за малцинаЛекарствата за отслабване: Достъпни за всички или лукс за малцина

Лекарствата за отслабване: Достъпни за всички или лукс за малцина

от 01 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Колоездачен клуб Берое ви кани на спортно състезание с кауза в Стара Загора - 5 октомври 2025 г., неделя, от 10:00 ч.

преди 4 дни, 20 часа и 28 мин.

Характерна клинична картина на Морбус мортум

преди 13 дни, 23 часа и 29 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от липсата на вода?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АЛАЙВ КЪМПЛИЙТ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ капсули * 60 NATURE'S WAY

А-ДЕРМА ЕПИТЕЛИАЛ A. H. ДУО УЛТРА - ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ 40 мл

А-ДЕРМА БИОЛОДЖИ AC ПОЧИСТВАЩ ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ 200 мл

АВЕН КСЕРАКАЛМ НУТРИШЪН ДУШ ГЕЛ 500 мл

ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЕЛГИДИУМ - емоджи 7 - 12 години 50 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ВОЛТФЛЕКС капсули 550 мг * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 окт 2025г. в 13:29:53

ЦИКАТРИДИНА маз 60 г НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 окт 2025г. в 13:28:35

ВОЛТФЛЕКС капсули 550 мг * 60

Коментар на: Галимир Грозев от 01 окт 2025г. в 13:00:19

ЦИКАТРИДИНА маз 60 г НАТУРФАРМА

Коментар на: Мария от 01 окт 2025г. в 12:30:21

ПРОГЕСТОГЕЛ 1% гел 80 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 окт 2025г. в 10:45:31
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival