Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън

Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън

от 16 юни 2014г.
Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

2 - 2,5 килограма свински бут

1 голям морков

5-7 скилидки чесън

1,5 литра нефилтрирана бира

2 супени лъжици растително олио

2 супени лъжици смес от билки за месо

индийско орехче

черен пипер

сол

Начин на приготвяне:

Измийте добре месото, подсушете го и по него направете малки разрези, които напълнете с парченца моркови и чесън. Сложете бута в дълбок съд, залейте с бирата и оставете да се маринова в продължение на 8 - 10 часа. След това извадете месото, подсушете го с кърпа, натрийте със сол и подправки, покрийте и оставете така за час и половина. Не изхвърляйте бирата.

Запържете месото от всички страни в растителната мазнина и го прехвърлете заедно с нея в дълбока форма за печене. Налейте 1 чаена чаша от бирата и поставете във фурната при 180 градуса в продължение на 2 часа. Ако е необходимо, доливайте марината.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с гъби в сметана Свинско с гъби в сметана
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
0.0/5 0 оценки

Коментари към Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
    www.framar.bg 
    на 05 November 2025 в 03:38
    Коментирайте "Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Студени предястия
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с гъби в сметана
  • Свинска супа с ориз
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свински пържоли с топено сирене и майонеза
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Пържено свинско със стар лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Лупусен нефритЛупусен нефрит

Лупусен нефрит

от 04 ное 2025г.Прочети повече
Решението на НЗОК за хората с лимфедем е дискриминационно и неефективноРешението на НЗОК за хората с лимфедем е дискриминационно и неефективно

Решението на НЗОК за хората с лимфедем е дискриминационно и неефективно

от 04 ное 2025г.Прочети повече
Подобрено лекарство за химиотерапия убива раковите клетки, без да уврежда здравитеПодобрено лекарство за химиотерапия убива раковите клетки, без да уврежда здравите

Подобрено лекарство за химиотерапия убива раковите клетки, без да уврежда здравите

от 04 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 4 дни, 16 часа и 34 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 14 дни, 12 часа и 47 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

КАРЛ МИНК МУМИО капсули * 60

НАТУГЕНА ЦЕЛУАКТИВ КЛЕТЪЧНО ЗДРАВЕ капсули * 60

БЕТИНА БАРТИ КОМПЛЕКТ ВАНИЛА ЛОВ ДУШ-ГЕЛ 500 мл + ЛОСИОН ЗА ТЯЛО 500 мл + РОЛ ОН 50 мл

КОЛИЙФ МУЛТИВИТАМИН капки 50 мл

РЕВАЛИД СТИМУЛИРАЩ ШАМПОАН С РЕДЕНЗИЛ 200 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

КОЛОЦИНТИС 9 СН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 ное 2025г. в 17:13:25

КОЛОЦИНТИС 9 СН

Коментар на: Елена Станкова от 04 ное 2025г. в 17:10:46

Решението на НЗОК за хората с лимфедем е дискриминационно и неефективно

Коментар на: Йорданка Пармакова от 04 ное 2025г. в 17:05:52

ФЛУЕНЗ ТЕТРА спрей за нос, суспензия Ваксина срещу грип 0.2 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 ное 2025г. в 16:41:34

ЙАЛОКЛИЙН ДЕФЕНС саше * 14 НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 ное 2025г. в 16:39:46
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival