Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън

Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън

от 16 юни 2014г.
Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

2 - 2,5 килограма свински бут

1 голям морков

5-7 скилидки чесън

1,5 литра нефилтрирана бира

2 супени лъжици растително олио

2 супени лъжици смес от билки за месо

индийско орехче

черен пипер

сол

Начин на приготвяне:

Измийте добре месото, подсушете го и по него направете малки разрези, които напълнете с парченца моркови и чесън. Сложете бута в дълбок съд, залейте с бирата и оставете да се маринова в продължение на 8 - 10 часа. След това извадете месото, подсушете го с кърпа, натрийте със сол и подправки, покрийте и оставете така за час и половина. Не изхвърляйте бирата.

Запържете месото от всички страни в растителната мазнина и го прехвърлете заедно с нея в дълбока форма за печене. Налейте 1 чаена чаша от бирата и поставете във фурната при 180 градуса в продължение на 2 часа. Ако е необходимо, доливайте марината.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Свинско с домати и лук на фурна Свинско с домати и лук на фурна
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
0.0/5 0 оценки

Коментари към Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
    www.framar.bg 
    на 06 August 2025 в 06:16
    Коментирайте "Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Студени предястия
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свинско бон филе с гъби
  • Свински пържоли с топено сирене и майонеза
  • Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
  • Задушено свинско с картофи
  • Пържено свинско със стар лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 20 дни, 16 часа и 58 мин.

Правили ли сте домашна бира?

преди 2062 дни, 18 часа и 52 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 25 дни, 20 часа и 20 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 27 дни, 19 часа и 57 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 32 дни, 18 часа и 17 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 39 дни, 14 часа и 27 мин.
Всички

АНКЕТА

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АЕРИС капки 20 мл

ЧЕТИЛАР КРЕМ 50 мл

ЛА РОШ ЕФАКЛАР ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА МАЗНА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 200 мл

ЛА РОШ ЕФАКЛАР СЕБОРЕГУЛИРАЩ МАТИРАЩ ХИДРАТАНТ 40 мл

ЛА РОШ EFFACLAR H ISO-BIOME ИЗМИВАЩ УСПОКОЯВАЩ КРЕМ 200 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ФЕНАКСОН таблетки * 30 WEDO

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 авг 2025г. в 15:49:04

НЕВРОЛАКСИН таблетки * 120 ТОШКОВ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 авг 2025г. в 15:16:14

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Коментар на: Рада от 05 авг 2025г. в 15:07:50

ГРАНОФУРИН М спрей 50 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 авг 2025г. в 14:43:05

ДИУРЕТИДИН таблетки 25 мг/12,5 мг * 50 ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 авг 2025г. в 14:39:44
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival