Печено пилешко месо на скара

Необходими продукти:
- 3-4 пилешки бутчета
- сок от лимон
- 1 супена лъжица балсамов оцет
- 1 супена лъжица зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 1/2 чаена лъжичка чили сос
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Налейте в тенджера вода и заварете пилето. Прецедете, охладете месото и смесете оцета, лимоновия сок, зехтина, соевия сос, чилито и подправките в купа.
Потопете месото в сместа, загрейте скара и го изпечете за 5-6 минути от всяка страна. Поднесете с гарнитура по избор и му се насладете.
Да ви е вкусно!
Източник: www.blossomtostem.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Ароматна печена царевица
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Печен картофен чипс с коричка, пармезан и подправки
- Панирани пилешки крокети в тесто с топено сирене и царевица
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Картофени хармоники
- Пълнено пиле с пикантен ориз и спанак
- Печени ябълки с мед и орехи
Коментари към Печено пилешко месо на скара