Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печено месо с орехи и кашкавал

Печено месо с орехи и кашкавал

от 19 май 2015г.
Печено месо с орехи и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

700 - 800 грама свинско филе или по ваш
200 грама кашкавал
70 грама орехови ядки
сол и смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на тънки плочки, орехите също нарежете. Измийте месото, подсушете го и направете дълбоки разрези по повърхността, не срязвайте до края. Овкусете със сол и смлян черен пипер. Разпределете парчетата кашкавал и орехите в разрезите и увийте свинското в два пласта фолио. Поставете в подходяща форма и изпечете ястието във фурната при температура от 180 градуса в продължение на около час и половина (времето зависи от вида на месото, наблюдавайте).
Около час след началото на печенето развийте фолиото, за да може месото да се запече и да придобие апетитна коричка. Може и да не правите това, ако предпочитате по-сочен резултат.
Нарежете на парчета с дебелина около 1,5 сантиметра и се насладете на вкуса.
Добър апетит!

Още по темата:
  • Рецепти за свинска пача чорба Рецепти за свинска пача чорба
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Печен свински бут с чесън и лимон Печен свински бут с чесън и лимон
  • Печен свински бут с медена глазура Печен свински бут с медена глазура
5.0/5 1 оценка

Коментари към Печено месо с орехи и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено месо с орехи и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 21 November 2025 в 06:31
    Коментирайте "Печено месо с орехи и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свинско с гъби в сметана
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Пържено свинско със стар лук
  • Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Рецепти за свинска пача чорба
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Електроконвулсивната терапия при депресия може да причини сърдечни проблемиЕлектроконвулсивната терапия при депресия може да причини сърдечни проблеми

Електроконвулсивната терапия при депресия може да причини сърдечни проблеми

от 20 ное 2025г.Прочети повече
Антибиотикът сорфеквилин може да промени начина на лечение на туберкулозаАнтибиотикът сорфеквилин може да промени начина на лечение на туберкулоза

Антибиотикът сорфеквилин може да промени начина на лечение на туберкулоза

от 20 ное 2025г.Прочети повече
Мертенсия паникулата, Висока синя камбанкаМертенсия паникулата, Висока синя камбанка

Мертенсия паникулата, Висока синя камбанка

от 20 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 20 дни, 19 часа и 28 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 30 дни, 15 часа и 41 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЛАРОКСИН XR твърди капсули с удължено освобождаване 75 мг * 30

СУПЕР ЧАГА таблетки * 120 MUSHROOM WISDOM

ВИТАЛЕРС ВИТАМИН A + E капки 30 мл

КРЪВЕН ЗДРАВЕЦ тинктура 100 мл БИОТИКА

АМРИТА МАСАЖНО ОЛИО С РОЗА ДАМАСЦЕНА 330 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ДУСПАТАЛИН капсули 200 мг * 30 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 20 ное 2025г. в 18:10:48

ФЛУАНКСОЛ таблетки 0.5 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 20 ное 2025г. в 18:08:13

ДОКСАЗОСИН таблетки 4 мг * 30 ЧАЙКАФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 20 ное 2025г. в 18:06:47

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 20 ное 2025г. в 18:04:39

ПИРАЦЕТАМ прах за перорален разтвор 1200 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 20 ное 2025г. в 18:03:56
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival