Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печено месо с лук, майонеза и кашкавалена коричка

Печено месо с лук, майонеза и кашкавалена коричка

от 14 дек 2018г.
Печено месо с лук, майонеза и кашкавалена коричка - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 2 глави лук
  • 1/2 килограм месо (в случая е използвано свинско)
  • майонеза
  • кашкавал
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Обелете картофите, нарежете ги на кръгчета, лука - на полукръгчета, а кашкавала настържете.

Начукайте месото и сложете част от него на дъното на подходящ съд за печене с капак, подправете. Разпределете ред от лучените полукръгчета, след това картофен слой, който щедро покрийте с майонеза. Поръсете с кашкавал и повторете слоевете в същата последователност: месо, подправки, лук, картофи, майонеза, кашкавал.

Изпечете ястието до готовност и го поднесете с чаша охладено сухо червено вино.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: chef.com.ua

Още по темата:
  • Задушени свински хапки с лимон и вино Задушени свински хапки с лимон и вино
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Мариновани свински шишчета с тиквички, гъби, лук и ананас Мариновани свински шишчета с тиквички, гъби, лук и ананас
  • Печен свински бут с чесън и лимон Печен свински бут с чесън и лимон
5.0/5 1 оценка

Коментари към Печено месо с лук, майонеза и кашкавалена коричка

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено месо с лук, майонеза и кашкавалена коричка
    www.framar.bg 
    на 17 June 2025 в 14:17
    Коментирайте "Печено месо с лук, майонеза и кашкавалена коричка"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свински пържоли с пресни картофи на фурна
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Пържено свинско със стар лук
  • Свинско бон филе с гъби
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Задушени свински хапки с лимон и вино
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Трансглутаминаза – идеалното лепило за месо

преди 102 дни, 16 часа и 39 мин.

Пилешко месо със салмонела в магазините! Как да сме сигурни какво купуваме?

преди 2020 дни, 2 часа
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 3 дни, 22 часа и 1 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 4 дни, 5 часа и 2 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 7 дни, 21 часа и 19 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 8 дни, 20 часа и 44 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето

Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето

от 01 фев 2024г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЕЙЧ-БИОТА АБ-21 ПРОБИОТИК ЗА ДИХАТЕЛНА И ИМУННА СИСТЕМА капсули * 15

НУТРИКОСТ ГРЕЙПФРУТ ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА капсули * 60

ИДЕАЛКО КРЕМ ПРИ ИЗГАРЯНИЯ 50 мл

УЕЛ МУУВ ТЕЧЕН КОЛАГЕН 500 мл

БОЧКО КРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 50 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЦИПРАЛЕКС таблетки 10 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 13:49:20

ГАСТРОТЕРРА капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 13:47:47

ГАСТРОТЕРРА капсули * 30

Коментар на: Нели от 17 юни 2025г. в 12:28:21

НЕВРОЛАКСИН таблетки * 120 ТОШКОВ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:08:20

НАКЛОФЕН ДУО капсули 75 мг * 20 KRKA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:06:34
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival