Печени свински котлети с масло, мляко и галета
Необходими продукти:
- 4 свински котлета
- 2 супени лъжици масло, разтопено
- 1 разбито яйце
- 2 супени лъжици прясно мляко
- 1/4 чаена лъжица черен пипер
- 1 чаена чаша галета с микс подправки по избор
Начин на приготвяне:
Подгрейте фурната на 220 градуса и изсипете маслото в тавичка.
Разбийте млякото, яйцата и черния пипер.
Потопете месото в тази смес, след това оваляйте добре в овкусената галета.
Печете за 10 минути във фурната, след което обърнете стековете и печете за още 10 минути.
Препоръчваме ви този микс, който е подходящ за месо.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Пържено свинско със стар лук
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско с лапад, ориз и гъби
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
Коментари към Печени свински котлети с масло, мляко и галета