Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти От плодове Печени праскови с бисквитена плънка и Амарето

Печени праскови с бисквитена плънка и Амарето

от 22 авг 2016г., обновено на 23 авг 2016г.
Печени праскови с бисквитена плънка и Амарето - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 4 големи праскови
  • 1 чаена чаша крекери грахам, натрошени /или бисквити по избор/
  • 1/2 чаена чаша сурови бадеми, нарязани на ситно
  • 2 супени лъжици кафява захар
  • 6 супени лъжици безсолно масло, омекотено
  • ликьор Амарето за поръсване

За гарниране:

  • бита сметана
  • ванилов сладолед

Начин на приготвяне:

  • Загрейте фурната до 180 градуса и подмажете дъното на тавичка с подходяща големина.
  • Измийте прасковите, подсушете ги с кухненска хартия и разрежете наполовина.
  • Отстранете костилките и внимателно издълбайте около 0,5 милиметра от вътрешността с лъжица.
  • В средно голяма купа смесете натрошените крекери грахам, бадемите и захарта. Разбъркайте.
  • Добавете маслото и разтрийте сместа с пръсти до образуването на маслени трохи.
  • Подредете прасковените половинки в подготвената тава и разпределете бисквитената плънка.
  • Поръсете с ликьор Амарето и печете в продължение на 20 минути, докато омекнат.
  • Поднесете пълнените праскови топли, гарнирани с бита сметана или ванилов сладолед.

Да ви е сладко!

Снимка: recipeshubs.com

Още по темата:
  • Печен лук с плънка от шунка, пармезан и сметана Печен лук с плънка от шунка, пармезан и сметана
  • Печен лук в бекон Печен лук в бекон
  • Печено рибено филе с кашкавал и домати Печено рибено филе с кашкавал и домати
  • Рататуй с пълнеж Рататуй с пълнеж
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
45.40лв.

ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл

БИОХЕРБА МАСЛО ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА 50 мл
8.10лв.

БИОХЕРБА МАСЛО ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА 50 мл

МИЛВА ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА С КОФЕИН 250 мл
8.70лв.

МИЛВА ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА С КОФЕИН 250 мл

БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
29.00лв.

БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г

ВИЗАЖ ЕЛИКСИР ЗА БОЯДИСАНА КОСА С ПЕТ НАТУРАЛНИ МАСЛА И UV - ФИЛТЪР 50 мл
11.80лв.

ВИЗАЖ ЕЛИКСИР ЗА БОЯДИСАНА КОСА С ПЕТ НАТУРАЛНИ МАСЛА И UV - ФИЛТЪР 50 мл

БЕТИНА БАРТИ ПРАСКОВА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500 мл
18.40лв.

БЕТИНА БАРТИ ПРАСКОВА ГЕЛ ЗА ВАНА И ДУШ 500 мл

Нов

Коментари към Печени праскови с бисквитена плънка и Амарето

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печени праскови с бисквитена плънка и Амарето
    www.framar.bg 
    на 18 May 2025 в 02:50
    Коментирайте "Печени праскови с бисквитена плънка и Амарето"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Десерти от плодове
  • Бадеми - полезни и вредни свойства
  • Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
  • Ползи и вреди на бадемовото брашно
  • Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
  • Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Крият ли рискове за здравето печените чушки
  • Сочни пуешки гърди в ароматна марината
  • Безалкохолен коктейл Светофар
  • Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2061 дни, 11 часа и 4 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2174 дни, 15 часа и 14 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Услуги в България на speedybook.pro

преди 1 дни, 14 часа и 55 мин.

Какво представлява прозяването

преди 6 дни, 5 часа и 55 мин.

Кои са летните фестивали, които ще посетите?

преди 6 дни, 6 часа и 7 мин.

Шалгам - сок от виолетов морков за детоксикация

преди 6 дни, 6 часа и 14 мин.
Всички

АНКЕТА

Прозрачна ли е благотворителността в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПОУМОН ХИСТАМИН 30 СН

РУУФ РАТ КАПАН ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ С ЛЕПИЛО 18 / 13 см CATCHMASTER

НИВЕА СЪН PROTECT & MOISTURE ХИДРАТИРАЩ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ПОМПА SPF50+ 270 мл

СОЛИНГЕН МАГНУМ КЛЕЩИ ЗА НОКТИ 003

ОРТОТЕХ ОРТО СОФТ РАЗДЕЛИТЕЛИ ЗА ПРЪСТИ ХАЛУКС ПРОТЕКТ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:39:11

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 16:27:52

V08BA рентгеноконтрастни средства, съдържащи бариев сулфат

Коментар на: Десислава Петрова от 16 май 2025г. в 16:20:59

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: Петя Петкова от 16 май 2025г. в 15:53:33

НИЛАЦИД ГАСТРОГЕЛ саше * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 май 2025г. в 15:24:57
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival