Печено рибено филе с кашкавал и домати

Необходими продукти:
700 грама рибено филе (в случая е използвано от треска)
100 грама кашкавал
2-3 домата
2 супени лъжици брашно
2-3 супени лъжици олио
1 чаена лъжица сол
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте доматите и ги нарежете на кръгчета.
Кашкавала на тънки парчета.
Подгответе си и няколко парчета фолио с размери, достатъчни, за да увиете рулото от филе, което предстои да направите.
Намажете листата фолио с малко олио и поръсете с брашно.
След това сложете върху него филето (може по две парчета върху 1 лист, ако не са много големи).
Овкусете рибата със сол и черен пипер.
Подредете по повърхността й парчета кашкавал и кръгчета домат.
Оформете рула, които увийте плътно във фолиото и запечатайте.
Изпечете ги в загрят сух тиган в продължение на около 10-15 минути, температурата да бъде средна. Периодично обръщайте.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА 500 мл
КАРЛ МИНК МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 200
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с плодов вкус 250 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 90
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА ЛИМОН И МЕНТА 240 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Домат
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Как доматите влизат в менюто на европейците
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
Коментари към Печено рибено филе с кашкавал и домати