Печено рибено филе с кашкавал и домати
Необходими продукти:
700 грама рибено филе (в случая е използвано от треска)
100 грама кашкавал
2-3 домата
2 супени лъжици брашно
2-3 супени лъжици олио
1 чаена лъжица сол
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте доматите и ги нарежете на кръгчета.
Кашкавала на тънки парчета.
Подгответе си и няколко парчета фолио с размери, достатъчни, за да увиете рулото от филе, което предстои да направите.
Намажете листата фолио с малко олио и поръсете с брашно.
След това сложете върху него филето (може по две парчета върху 1 лист, ако не са много големи).
Овкусете рибата със сол и черен пипер.
Подредете по повърхността й парчета кашкавал и кръгчета домат.
Оформете рула, които увийте плътно във фолиото и запечатайте.
Изпечете ги в загрят сух тиган в продължение на около 10-15 минути, температурата да бъде средна. Периодично обръщайте.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г 6823
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
ПЛАНТИС РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА РИБА ТРЕСКА капсули * 110 037104
НовМЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА ФОРТЕ капсули * 150
ОСТРОВИТ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 60
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА НОРВЕЖКА ТРЕСКА капсули * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Риба треска - ползи за здравето
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
Коментари към Печено рибено филе с кашкавал и домати