Пълнени печени чушки с домати и кашкавал
Необходими продукти:
За 1 сладка чушка за пълнене:
2 супени лъжица настърган кашкавал или друг вид сирене по ваш избор
6-8 чери домата
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 200 градуса.
Разрежете чушката на две части по дължина. Доматите накълцайте ситно.
Застелете дъното на подходяща форма с фолио и сложете чушките в нея. Разпределете кашкавала във всяка половинка, след това сложете и доматите. Подправете на вкус и напръскайте със зехтин.
Изпечете в загрятата фурна за около 15 минути.
Добър апетит!
Снимки: cookingpalette.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Домат
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Пилешко филе Капрезе
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Пълнени печени чушки с домати и кашкавал