Бисквитено тесто с нахут

Необходими продукти:
- 1 и 1/2 чаена чаша сварен нахут
- 2 супени лъжици кленов сироп (или мед)
- 1/4 чаена чаша фъстъчено масло (или друго)
- 3 супени лъжици фини овесени ядки (или 1/4 чаша бадемово брашно)
- 1 супена лъжица обезмаслено прясно мляко
- 2 чаени лъжички ванилов екстракт
- щипка сол
- 1/4 чаена чаша шоколадов чипс
Начин на приготвяне:
Блендирайте до гладкост нахута, кленовия сироп, фъстъченото масло, фините овесени ядки, прясното мляко, ваниловия екстракт и солта. Полученото тесто прехвърлете в купа и смесете с шоколадовия чипс. Сервирайте или съхранете в хладилник в кутия или буркан със затворен капак.
Да ви е сладко!
Снимка: frommybowl.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
ВЕГЕТАМИН ВИТАМИН D3 + K2 MK7 + ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ капсули * 60
АУРА ХЕРБАЛС ВИТАМИН D3 + K2 ВЕГАН капки 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
- Палачинки от нахут с лук и сушени домати
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Здравословен спаначен снакс
- Хрупкави тънки шоколадови бисквитки
- Меденки със стафиди и ликьор
- Сладки със слепени бисквити
- Маслени бисквити с жълтък
Коментари към Бисквитено тесто с нахут