Пастет от моцарела с колбас, царевица и зелен лук

Необходими продукти:
125 грама моцарела
150 грама колбас по избор
няколко пера зелен лук
1 супена лъжица майонеза
200 грама консервирана царевица
копър, черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете колбаса и моцарелата, използвайки ренде. Лука нарежете ситно. Смесете ги в купа и добавете лъжица майонеза. Разбъркайте.
Накрая подправете и изсипете царевичните зърна в пастета. Разбъркайте всичко старателно или смелете за кратко.
Вече може да поднесете върху филия пресен или препечен хляб.
Добър апетит!
Снимка: 4vkusa.mirtesen.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Салата с кускус, маслини, моцарела и чери домати
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Тутманик
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Пастет от моцарела с колбас, царевица и зелен лук