Пастет от моцарела с колбас, царевица и зелен лук
Необходими продукти:
125 грама моцарела
150 грама колбас по избор
няколко пера зелен лук
1 супена лъжица майонеза
200 грама консервирана царевица
копър, черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете колбаса и моцарелата, използвайки ренде. Лука нарежете ситно. Смесете ги в купа и добавете лъжица майонеза. Разбъркайте.
Накрая подправете и изсипете царевичните зърна в пастета. Разбъркайте всичко старателно или смелете за кратко.
Вече може да поднесете върху филия пресен или препечен хляб.
Добър апетит!
Снимка: 4vkusa.mirtesen.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Рецепти за сирене пане
Коментари към Пастет от моцарела с колбас, царевица и зелен лук