Пастет от моцарела с колбас, царевица и зелен лук

Необходими продукти:
125 грама моцарела
150 грама колбас по избор
няколко пера зелен лук
1 супена лъжица майонеза
200 грама консервирана царевица
копър, черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете колбаса и моцарелата, използвайки ренде. Лука нарежете ситно. Смесете ги в купа и добавете лъжица майонеза. Разбъркайте.
Накрая подправете и изсипете царевичните зърна в пастета. Разбъркайте всичко старателно или смелете за кратко.
Вече може да поднесете върху филия пресен или препечен хляб.
Добър апетит!
Снимка: 4vkusa.mirtesen.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Салата с нахут, мента, репички, сирене и зеленчуци
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Топчета мамалига със сирене
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Сос от сирене с лук, маслини и риган
- Панирани хапки моцарела
Коментари към Пастет от моцарела с колбас, царевица и зелен лук