Панирани свински пържоли
Необходими продукти:
500 грама свинско месо
300 грама галета
2 яйца
200 грама брашно
300 милилитра олио
подправки по ваш вкус
Начин на приготвяне:
Почистете месото от мазнини и ципи, нарежете на порции.
След това начукайте (средна дебелина).
Поръсете с любими подправки и сложете пържолите в съд.
Пригответе продуктите за панировката - брашното, яйцата и галетата.
Сгорещете олиото на среден огън.
Оваляйте всяко парче месо първо в брашното, след това потопете в разбитите яйца и завършете с галетата.
Изпържете от двете страни.
Поднесете със зеленчуци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с лапад, ориз и гъби
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Задушено свинско със зеленчуци в сметана
- Свинско бон филе с гъби
Коментари към Панирани свински пържоли