Омлет с фетучини, зеленчуци и пармезан

Необходими продукти:
- 5 яйца
- 3 "гнезда" паста фетучини
- 5 чери домата
- 75 грама тиквички
- 75 грама сладка чушка
- малка връзка зелен лук
- 75 милилитра прясно мляко
- 50 грама пармезан
- 1 скилидка чесън
- малко магданоз
- щипка смлян червен пипер
- олио за пържене
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете фетучините до готовност, следвайки инструкциите за това, отбелязани върху опаковката.
Тиквичката нарежете на кръгчета, чушката - на парчета, зеления лук накълцайте ситно, чесъна настържете или намачкайте.
Сгорещете олиото и в него изсипете зеленчуците. Пържете ги на слаб огън до омекване на тиквичките.
Настържете пармезана, яйцата разбийте заедно с прясното мляко и смесете продуктите. Добавете щипка червен пипер и подсолете.
Изсипете сварената паста при зеленчуците и пържете около две минути. След това налейте млечно-яйчената комбинация с пармезана и нека ястието се приготвя, докато се запече отдолу. Тогава обърнете от другата страна и оставете омлета върху котлона до пълна готовност.
Украсете с магданоз и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gratin.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Паста орзо със зеленчуци
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
- Двуседмична диета с паста
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
Коментари към Омлет с фетучини, зеленчуци и пармезан