Омлет с тиквички и лук

Необходими продукти:
1 килограм тиквички
4-6 сурови яйца
1-2 глави лук
олио за пържене
сол и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете ситно, запържете в олио и добавете тиквичките, които преди това сте нарязали на малки кубчета (може да ги обелите).
Подсолете зеленчуците и нека се пържат до готовност при непрекъснато бъркане.
Разбийте яйцата, изсипете върху тиквичките, разбъркайте и изпечете омлета до желаната готовност.
Може да го поднесете и топъл, и студен.
Добър апетит!
Снимка: ideales.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гриловани мариновани тиквички
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
- Направете пържените тиквички по-здравословни във фурната
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Цвят от тиквичка - ползи и вреди
- Рецепти за тиквички с пармезан на фурна
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
Коментари към Омлет с тиквички и лук