Омлет с кайма и магданоз
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 125 милилитра прясно мляко
- 125 грама кайма
- 1 супена лъжица нарязан пресен магданоз
- 1 супена лъжица олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата заедно с млякото и подправките.
Каймата запържете заедно с магданоза, след което в същия тиган изсипете млечно-яйчената комбинация.
След няколко минути омлетът ще бъде готов за сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Панирани шницели от кайма
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет с пилешко месо
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Зелеви сарми с кайма, ориз и гъби
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
Коментари към Омлет с кайма и магданоз