Омлет с кайма и магданоз

Необходими продукти:
- 3 яйца
- 125 милилитра прясно мляко
- 125 грама кайма
- 1 супена лъжица нарязан пресен магданоз
- 1 супена лъжица олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата заедно с млякото и подправките.
Каймата запържете заедно с магданоза, след което в същия тиган изсипете млечно-яйчената комбинация.
След няколко минути омлетът ще бъде готов за сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Панирани шницели от кайма
- Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
- Гнезда от кайма с пикантна плънка от чедър и бекон
- Омлет с пилешко месо
- Кайгана - омлет по турски
- Печени тиквички с кайма, ориз и домати на фурна
Коментари към Омлет с кайма и магданоз