Омлет с кайма и магданоз
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 125 милилитра прясно мляко
- 125 грама кайма
- 1 супена лъжица нарязан пресен магданоз
- 1 супена лъжица олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата заедно с млякото и подправките.

Каймата запържете заедно с магданоза, след което в същия тиган изсипете млечно-яйчената комбинация.


След няколко минути омлетът ще бъде готов за сервиране.


Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Гнезда от кайма с пикантна плънка от чедър и бекон
- Зелеви сарми с кайма, ориз и гъби
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет от нахут (без яйца)
- Таралежчета от кайма с плънка от яйца
- Пълнена пита с кайма, гъби и кашкавал
Коментари към Омлет с кайма и магданоз