Мариновано свинско бон филе с плънка от чесън и лук

Необходими продукти:
800 грама свинско бон филе
2 глави лук
4 скилидки чесън
олио и подходящи подправки за марината на вкус
Начин на приготвяне:
Натрийте месото с любими подправки и олио (или ги смесете и намажете свинското), оставете да престои в хладилника няколко часа, за да поеме вкусовете и ароматите им.
Когато се маринова, направете разрез отстрани, за да се образува "джоб", който напълнете с нарязаните лук и чесън.
Изпечете в нагорещен тиган без мазнина до желаната готовност.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско бон филе с гъби
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Мариновано свинско бон филе с плънка от чесън и лук