Мариновано овче сирене в лозови листа на тиган
Необходими продукти:
овче сирене
лозови листа
зехтин
подправки и билки на вкус и по избор
Вариант е да използвате предварително мариновано с любими подправки и зехтин сирене (какъвто вид предпочитате, в случая е овче) или да го поръсите с билки и подправки в момента на приготвяне на вкусните необичайни сарми.
Нарежете сиренето на парчета с дебелина около сантиметър и поставете всяко от тях върху лозов лист. Поръсете с мащерка, риган, червен пипер и/или други подправки. Може да добавите резен домат, чесън, лук...
Напръскайте с малко зехтин и увийте добре в общо два лозови листа. Така приготвените сарми приберете в хладилника за поне час.
След това запечете на скара или върху грил тиган за около 2 минути от всяка страна.
Поднесете вкуснотията със сушени домати и печени чушки.
Добър апетит!
Снимки: alex-barbov.livejournal.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
КРЕВИЛ КРЕМ С КОНСКИ КЕСТЕН И ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА 500 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Лозови листа - ползи и вреди
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
Коментари към Мариновано овче сирене в лозови листа на тиган