Карамелени филийки с чили
Необходими продукти:
2 филии хляб за тостер
20 грама масло
1 супена лъжица захар на пясък
щипка индийско орехче
щипка люта чушка (чили)
щипка канела (по желание)
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган, прибавете към него захарта, подправките и разбъркайте. Изчакайте, докато захарта се разтопи почти напълно и изпържете филийките в карамеления "сироп". По време на пърженето често обръщайте хляба, за да поеме равномерно целия сироп.
Украсете по ваш избор. Може да използвате сладко и настърган шоколад.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ МАСЛЕНО - ЗАХАРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 200 мл
ОРГАНИК ШОП ЛИФТИНГ БОДИ КРЕМ ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ КАПУЧИНО 450 мл
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 200 мл
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Карамелизирана захар - рецепта
- E150(a) Карамел обикновен
- Пилешки дробчета с лук
- E150(c) Амонячен карамел
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Как да съхраните мазнината за пържене за повторна употреба
- Карамелен крем-мус (за торти и сладкиши)
- Карамелен сос от кондензирано мляко и мед
Коментари към Карамелени филийки с чили