Захаросани бадеми с какао

Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Млечен шейк със сладолед и бисквитки
- Бадем
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Чурчхела (мъстеница, балсуджук)
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
- Тесто от бадемово брашно и моцарела (фатхед тесто)
Коментари към Захаросани бадеми с какао