Захаросани бадеми с какао
Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С БАДЕМ И ВИТАМИНИ 110 мл
УРИАЖ ROSELIANE ПОЧИСТВАЩ ФЛУИД ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 250 мл.
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК ЕЛЕГАНС * 20 БЧК
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Бадем
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Бадемови сладки без брашно
- Супа с леща, нахут, зеленчуци и ядки
- Сос от червен лук със стафиди и кедрови ядки
- Кедър
Коментари към Захаросани бадеми с какао