Захаросани бадеми с какао

Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
ХЕРБАЛКАН БОЗОЙЛ тинктура 50 мл
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кедър
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Карамелизирани ядки с кафява захар и канела
- Чийзкейк Фереро
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
Коментари към Захаросани бадеми с какао