Захаросани бадеми с какао

Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
ГОРЧИВИ КАЙСИЕВИ ЯДКИ ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Полезни или опасни са кайсиевите ядки?
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Кедър
- Орехите и ореховите листа - истинска панацея
- Карамелизирани орехи
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
- Ядките - най-вкусният начин за поддържане на остър ум
Коментари към Захаросани бадеми с какао