Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Запечено сирене Бри с шунка в хлебна коричка

Запечено сирене Бри с шунка в хлебна коричка

от 06 юни 2016г., обновено на 09 юни 2016г.
Запечено сирене Бри с шунка в хлебна коричка - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност
Необходими продукти:
 
280 грама брашно
50 грама захар
7 грама суха мая
1 чаена лъжица сол
80 милилитра топло мляко
5 яйца
190 грама размекнато масло
250 грама сирене бри
220 грама шунка (може бекон)
 
Начин на приготвяне:
 
В подходящ съд смесете брашното със солта, захарта, маята и налейте прясното мляко. След това чукнете 3 от яйцата и направете тесто. Месете го в продължение на 5-7 минути, след това добавете размекнатото масло и омесете още веднъж.
Готовото тесто увийте в найлоново фолио и приберете в хладилника за минимум 6 часа. Разделете го на две части, като едната да бъде по-голяма от другата.
 
Застелете формата, която ще използвате за печене, с пергамент или намажете с масло.
 
По-голямата част от тестото разпределете в съда, като покриете и стените му.
 
Сложете половината от шунката върху тестото, а върху нея - сиренето (може да използвате кашкавал). Следва слой от останалата шунка и завършете подредбата с по-малката част от тестото, което сте разточили според размера на формата.
 
Останалите 2 яйца разбийте леко. С едното намажете повърхността и приберете в хладилника за 30 минути.
Когато извадите "сандвича", намажете го отново с другото яйце и оставете да престои 1 час на стайна температура.
 
Изпечете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 20-25 минути.
 
Добър апетит!
 
Снимка: kalabasa.ru
Още по темата:
  • Банички на тиган с масло, сирене и шунка Банички на тиган с масло, сирене и шунка
  • Рулца от пилешки гърди с шунка, сирена и сметанов сос с чесън Рулца от пилешки гърди с шунка, сирена и сметанов сос с чесън
  • Отворена баница със спанак, крема сирене и шунка Отворена баница със спанак, крема сирене и шунка
  • Макаронена салата с шунка и сирене Макаронена салата с шунка и сирене
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
5.60лв.

ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв.

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

Коментари към Запечено сирене Бри с шунка в хлебна коричка

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Запечено сирене Бри с шунка в хлебна коричка
    www.framar.bg 
    на 18 July 2025 в 02:47
    Коментирайте "Запечено сирене Бри с шунка в хлебна коричка"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
  • Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
  • Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
  • Тутманик
  • Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
  • Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
  • Печено сирене Халуми с билкова коричка
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 1
  • Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 1 дни, 13 часа и 29 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2122 дни, 11 часа и 1 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 6 дни, 16 часа и 52 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 8 дни, 16 часа и 29 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 13 дни, 14 часа и 48 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 20 дни, 10 часа и 58 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АНГИН - ХИЛ таблетки * 50

КАЛЦИЙ + ВИТАМИН D3 капсули * 90 VIRIDIAN

ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл.

БИЛКОВ КРЕМ ЗА ПЕТИ 30 мл АУРИМЕТРИЯ

БИЛКОВ ЛОСИОН ЗА КОСА 150 мл АУРИМЕТРИЯ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПАНЦЕФ таблетки 400 мг * 10 АЛКАЛОИД

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юли 2025г. в 16:52:17

НЕОЛЕКСАН таблетки 500 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юли 2025г. в 16:37:18

ЗОЛОФТ таблетки 50 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юли 2025г. в 16:31:47

ЕУЦЕРИН АКВАФОР мехлем за увредена кожа 220 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юли 2025г. в 16:18:19

КВАМАТЕЛ табетки 40 мг * 14

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юли 2025г. в 16:08:01
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival