Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Запечени хлебчета с моцарела, кашкавал и извара

Запечени хлебчета с моцарела, кашкавал и извара

Запечени хлебчета с моцарела, кашкавал и извара - изображение

Необходими продукти:

  • 2 хлебчета/питки
  • 60 грама моцарела
  • 60 грама кашкавал
  • 60 грама моцарела
  • 4 стръка магданоз
  • 3 скилидки чесън
  • сол и черен пипер на вкус
  • яйце или кисело мляко при необходимост


Начин на приготвяне:

Намачкайте изварата с вилица или я прокарайте през сито, а кашкавала и моцарелата настържете едро. Смесете сирената в дълбока купа, подправете, добавете скилидки чесън (накълцани ситно или използвайте чесън на прах) и нарязаните листенца на магданоза.

Тук е моментът да прецените дали сместа има нужда от добавяне на яйце или кисело мляко, за да стане еднородна.

Направете хоризонтални разрези на хлебчетата, чиято дълбочина да бъде около 2 сантиметра. След това запълнете с плънката и запечете хлебчетата във фурната на 180 градуса (използвайте функция грил без вентилатор).

Щом сирената се разтопят и зачервят, поднесете хлебчетата (горещи).


Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: iamcook.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлХранене при...ЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиВидеоХрани и ястияНовиниИнтервютаДиетиСпорт