Запеканка от спанак с яйца

Необходими продукти:
500 грама пресен спанак
150 милилитра прясно мляко със средна масленост
3 - 4 яйца
2 супени лъжици масло
магданоз
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте спанака, нарежете го, сварете в подсолена вода и отцедете от течността с помощта на гевгир. След това го изсипете в съд, в който сте разтопили маслото и изпържете леко. Заравнете листата и върху тях изсипете яйцата, предварително разбити с млякото. Изпечете ястието във фурната до готовност. Преди да поднесете, поръсете с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАНОВА ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ПЕДИАКИД ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН B сироп 125 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Запеканка от тиквички с лук и кашкавал
- Спаначено руло с крема сирене, сушени домати и чесън
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Спанак с лук, домати и яйца
- Зеленчукова запеканка с извара
Коментари към Запеканка от спанак с яйца