Запеканка от спанак с яйца

Необходими продукти:
500 грама пресен спанак
150 милилитра прясно мляко със средна масленост
3 - 4 яйца
2 супени лъжици масло
магданоз
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте спанака, нарежете го, сварете в подсолена вода и отцедете от течността с помощта на гевгир. След това го изсипете в съд, в който сте разтопили маслото и изпържете леко. Заравнете листата и върху тях изсипете яйцата, предварително разбити с млякото. Изпечете ястието във фурната до готовност. Преди да поднесете, поръсете с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ВИТАМИНИ И ОЛИГОЕЛЕМЕНТИ сироп 125 мл
ХИМАЛАЯ ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСИ РЕЛИЙФ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 75 мл
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ТЕРАНОВА ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
СОРИА НАТУРАЛ ФЕРИНАТ СИРОП 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Пролетна салата от спанак с киноа и нахут
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Яйчена запеканка с лук и кайма
- Веган запеканка със зелен фасул и лук
- Салата със спанак и нар
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Доматена запеканка с кюфтета
- Зеленчукова запеканка
Коментари към Запеканка от спанак с яйца