Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица

Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица

от 10 сеп 2013г.
Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

500 грама свинско месо

2 - 3 чаени лъжици горчица

2 глави лук

3 супени лъжици брашно

сол, пипер, джинджифил - на вкус

олио за пържене

Начин на приготвяне:

Измийте добре месото, нарежете на малки парчета с дебелина около 1 - 1,5 см и овкусете със сол, пипер, поръсете с настърган джинджифил и намажете с горчица. Сложете в найлонов плик и приберете в хладилника за 2 - 3 часа (или за една нощ). Когато извадите месото, оваляйте всяко парче в брашно и изпържете в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка. След това налейте малко вода и оставете ястието да се задушава на много слаб огън в продължение на 30 - 40 минути, доливайки периодично вода, защото тя се изпарява.

Нарежете лука на сламки и го изпържете. Добавя се към месото при поднасянето. Може да поръсите с нарязан пресен магданоз, да предложите с гарнитура от задушени зеленчуци, пюре, паста.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Рецепти за свинска пача чорба Рецепти за свинска пача чорба
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Печен свински бут с чесън и лимон Печен свински бут с чесън и лимон
  • Рулца от свинско филе с плънка Рулца от свинско филе с плънка
0.0/5 0 оценки

Коментари към Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
    www.framar.bg 
    на 16 November 2025 в 21:47
    Коментирайте "Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свинско с гъби в сметана
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
  • Пържено свинско със стар лук
  • Рецепти за свинска пача чорба
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
РетинобластомРетинобластом

Ретинобластом

от 16 ное 2025г.Прочети повече
ЛипосаркомЛипосарком

Липосарком

от 14 ное 2025г.Прочети повече
Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“

Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“

от 14 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 16 дни, 10 часа и 44 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 26 дни, 6 часа и 57 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ И МЕД таблетки за смучене 3 мг * 40

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ И МЕД таблетки за смучене 3 мг * 20

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЛИМОН таблетки за смучене 3 мг * 40

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЛИМОН таблетки за смучене 3 мг * 20

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЕВКАЛИПТ таблетки за смучене 3 мг * 20

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 18:18:58

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: Десислава Младенова от 14 ное 2025г. в 17:37:56

ЛАКТОФЛОР BIO PLUS капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 16:45:01

АЗАКС таблетки 500 мг * 3 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 16:44:21

ЛАКТОФЛОР BIO PLUS капсули * 60

Коментар на: Алекс от 14 ное 2025г. в 16:42:37
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival