Горещ шоколад с карамел и бита сметана

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши прясно мляко
- 1/4 чаена чаша какао
- 1/4 чаена чаша + 1 чаена лъжичка пудра захар
- 1/4 чаена чаша сос карамел /вижте как да си го приготвите сами/
- 1/2 чаена чаша сметана
- сос карамел за гарниране
Начин на приготвяне:
- В средно голяма тенджера загрейте млякото, без да го кипвате.
- Добавете какаото, 1/4 чаена чаша пудра захар и карамела и бъркайте, докато сместа се хомогенизира.
- Разпределете горещия шоколад в 2 чаши.
- В средно голяма купа разбийте сметаната и когато започне да се сгъстява, добавете 1 чаена лъжичка пудра захар. Продължете да разбивате, докато бъркалките започнат да оформят върхове.
- Разпределете сметаната върху горещия шоколад и поръсете със сос карамел.
- Поднесете с усмивка! :)
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Хлебен пудинг
- Пилешки крилца в пикантен карамел
- Домашен сос карамел
- Пилешки терин със зеленчуци
- Горещ шоколад с портокалов ликьор
- Карамелов шейк с кокосово мляко и ванилия
- Горещ шоколад с кондензирано мляко, шнапс и ликьор
- Пай есенни листа с ябълки, орехи и карамел
Коментари към Горещ шоколад с карамел и бита сметана