Гарнитура от царевица, боб и леща
Необходими продукти:
150 грама леща
500 грама моркови
2 стръка праз
две "букетчета" цветно зеле
500 грама боб от консерва
200 грама консервирана царевица
2 кубчета бульон по избор
2 супени лъжици къри
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте лещата. Морковите измийте и нарежете на малки кубчета, а праза на ситно. Цветното зеле разделете на малки "съцветия", разтворете кубчетата бульон във вода.
Смесете всички продукти в тенджера, с изключение на боба и царевицата. Затворете съда с капак и задушете в продължение на 20 минути. След това прибавете царевицата и боба, оставете всичко да се приготвя още 15 минути (до готовност).
Когато гарнитурата се охлади достатъчно, приберете в хладилника за час. Може да поднесете самостоятелно като салата.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
БРАШНО ОТ ЧЕРВЕНА ЛЕЩА 350 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
АМИКС КАРБ БЛОКЕР капсули * 90
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60 037548
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да сварим правилно лещата
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да отслабнем с леща (примерно меню)
- Яхния от сладки картофи и червена леща
- Боб с наденица и кисело зеле
- Царевица с масло, пармезан и чесън
Коментари към Гарнитура от царевица, боб и леща