Банички на тиган с масло, сирене и шунка
Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама разтопено масло
- 100 грама натрошено сирене
- 100 грама нарязана ситно шунка
- 2 разбити яйца
Начин на приготвяне:
В купа чукнете яйцата, разбийте ги и прибавете сиренето и шунката. Разстелете корите, намажете ги с масло и разрежете на две, така че да получите триъгълници.
Загребете с лъжица от плънката и прегънете краищата. Покрийте с втора кора, свивайки я по същия начин и пригответе останалите банички така.
В тиган загрейте масло и ги запечете от двете страни за 3-4 минути всяка. Подредете в чинийка и поднесете топли с напитка по избор или купичка кисело мляко.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: labouchepleine.canalblog.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Тутманик
- Пърленки с прясно мляко и сирена
- Увийте сиренето в пергаментова хартия, за да увеличите трайността му
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Банички със сирене
- Запечено бри с орехи
Коментари към Банички на тиган с масло, сирене и шунка