Банички на тиган с масло, сирене и шунка

Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама разтопено масло
- 100 грама натрошено сирене
- 100 грама нарязана ситно шунка
- 2 разбити яйца
Начин на приготвяне:
В купа чукнете яйцата, разбийте ги и прибавете сиренето и шунката. Разстелете корите, намажете ги с масло и разрежете на две, така че да получите триъгълници.
Загребете с лъжица от плънката и прегънете краищата. Покрийте с втора кора, свивайки я по същия начин и пригответе останалите банички така.
В тиган загрейте масло и ги запечете от двете страни за 3-4 минути всяка. Подредете в чинийка и поднесете топли с напитка по избор или купичка кисело мляко.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: labouchepleine.canalblog.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Баница с лапад и сирене
Коментари към Банички на тиган с масло, сирене и шунка