Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Баници Банички на тиган с масло, сирене и шунка

Банички на тиган с масло, сирене и шунка

Банички на тиган с масло, сирене и шунка - изображение

Необходими продукти:


  • 200 грама кори за баница
  • 50 грама разтопено масло
  • 100 грама натрошено сирене
  • 100 грама нарязана ситно шунка
  • 2 разбити яйца

 

Начин на приготвяне:

 

В купа чукнете яйцата, разбийте ги и прибавете сиренето и шунката. Разстелете корите, намажете ги с масло и разрежете на две, така че да получите триъгълници.

Загребете с лъжица от плънката и прегънете краищата. Покрийте с втора кора, свивайки я по същия начин и пригответе останалите банички така.

В тиган загрейте масло и ги запечете от двете страни за 3-4 минути всяка. Подредете в чинийка и поднесете топли с напитка по избор или купичка кисело мляко.

банички на тиган

Да ви е вкусно!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: labouchepleine.canalblog.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиХрани и ястияНовиниЛюбопитноЗдравни съветиДиетиСпорт