Банички на тиган с масло, сирене и шунка
Необходими продукти:
- 200 грама кори за баница
- 50 грама разтопено масло
- 100 грама натрошено сирене
- 100 грама нарязана ситно шунка
- 2 разбити яйца
Начин на приготвяне:
В купа чукнете яйцата, разбийте ги и прибавете сиренето и шунката. Разстелете корите, намажете ги с масло и разрежете на две, така че да получите триъгълници.
Загребете с лъжица от плънката и прегънете краищата. Покрийте с втора кора, свивайки я по същия начин и пригответе останалите банички така.
В тиган загрейте масло и ги запечете от двете страни за 3-4 минути всяка. Подредете в чинийка и поднесете топли с напитка по избор или купичка кисело мляко.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: labouchepleine.canalblog.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Банички със сирене
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
Коментари към Банички на тиган с масло, сирене и шунка