Банички с шунка, кашкавал и маслини

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
280 грама шунка
150 грама кашкавал
1/2 чушка
200 грама черни маслини
жълтък
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката, кашкавала и чушката на кубчета, а маслините на кръгчета. Смесете тези продукти и ги разположете равномерно върху тестото. Навийте го на руло и нарежете на парчета. Подредете ги в тава, застлана с хартия за печене, намажете с жълтъка, поръсете повърхността им с малко настърган кашкавал и сложете във фурна, загрята до 180 - 200 градуса за 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 3 ТЪМНО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 300 мл
ХЕРБАЛКАН МАСЛИНОВИ ЛИСТА тинктура 50 мл
МАСЛИНОВИ ЛИСТА ЕКСТРАКТ капсули * 30 VIRIDIAN
СОУ СИМПЪЛ СТИК SCAR GONE 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Банички със сирене
- Маслина (европейска)
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Салата от маслини и лук
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бутер банички с шунка и кашкавал
Коментари към Банички с шунка, кашкавал и маслини