Банички с шунка, кашкавал и маслини

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
280 грама шунка
150 грама кашкавал
1/2 чушка
200 грама черни маслини
жълтък
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката, кашкавала и чушката на кубчета, а маслините на кръгчета. Смесете тези продукти и ги разположете равномерно върху тестото. Навийте го на руло и нарежете на парчета. Подредете ги в тава, застлана с хартия за печене, намажете с жълтъка, поръсете повърхността им с малко настърган кашкавал и сложете във фурна, загрята до 180 - 200 градуса за 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛНО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 200 мл.
ОЛИВОКАП СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 20 мл
МАСЛИНА ЛИСТА капсули 500 мг * 100 GNC
АРИЕС ПИЛИНГ КРЕМ ЗА ТЯЛО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С ЛАЙКА И ШИЙ 325 гр.
МЕДИМЕНТО БАЛСАМ ЗА РЪЦЕ 60 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
Коментари към Банички с шунка, кашкавал и маслини