Банички с шунка, кашкавал и маслини

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
280 грама шунка
150 грама кашкавал
1/2 чушка
200 грама черни маслини
жълтък
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката, кашкавала и чушката на кубчета, а маслините на кръгчета. Смесете тези продукти и ги разположете равномерно върху тестото. Навийте го на руло и нарежете на парчета. Подредете ги в тава, застлана с хартия за печене, намажете с жълтъка, поръсете повърхността им с малко настърган кашкавал и сложете във фурна, загрята до 180 - 200 градуса за 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
СОУ СИМПЪЛ БЮТИ НАТУРАЛНО МАСЛО ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИИ 100 мл
ОЛИВЕНОЛ КРЕМ ИНТЕНЗИВ 50 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.3 ЗЛАТИСТО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ПСИХОТИЧНИ СЪСТОЯНИЯ
БИОФРЕШ LAVENDER ORGANIC OIL БОГАТ КРЕМ ЗА ТЯЛО 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Маслина (европейска)
- Вита баница с цели вишни и пудра захар
- Рецепти за дърпана баница със сирене
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Банички със сирене
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Банички с шунка, кашкавал и маслини