Банички с шунка, кашкавал и маслини
Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
280 грама шунка
150 грама кашкавал
1/2 чушка
200 грама черни маслини
жълтък
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката, кашкавала и чушката на кубчета, а маслините на кръгчета. Смесете тези продукти и ги разположете равномерно върху тестото. Навийте го на руло и нарежете на парчета. Подредете ги в тава, застлана с хартия за печене, намажете с жълтъка, поръсете повърхността им с малко настърган кашкавал и сложете във фурна, загрята до 180 - 200 градуса за 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.11 СВЕТЛО МАСЛИНЕНО РУС
МУСТЕЛА ОРГАНИК ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 150 мл
СТИКС КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 24h АЛПИЙСКИ БИЛКИ 50 мл
ЕНДОПЛАК капсули * 30
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН СУПЕР ОМЕГА-3 (С ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Банички със сирене
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Как да разпознаем млечните продукти с растителни мазнини
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
Коментари към Банички с шунка, кашкавал и маслини