Банички с шунка, кашкавал и маслини

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
280 грама шунка
150 грама кашкавал
1/2 чушка
200 грама черни маслини
жълтък
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката, кашкавала и чушката на кубчета, а маслините на кръгчета. Смесете тези продукти и ги разположете равномерно върху тестото. Навийте го на руло и нарежете на парчета. Подредете ги в тава, застлана с хартия за печене, намажете с жълтъка, поръсете повърхността им с малко настърган кашкавал и сложете във фурна, загрята до 180 - 200 градуса за 20 - 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХОЛЕСТЕНОРМ 50 мл
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДОЛИВА КРЕМ ЗА РЪЦЕ 100 мл.
БИФАС CARESSE МЛЯКО ЗА БАНЯ С МАСЛО ОТ МАСЛИНА 500 мл.
МЕА НАТУРА КРЕМ ЗА РЪЦЕ С МАСЛИНА ЗА СУХА И НАПУКАНА КОЖА 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Баница с лапад и сирене
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да разпознаем млечните продукти с растителни мазнини
Коментари към Банички с шунка, кашкавал и маслини