Лесен начин за настъргване на кашкавала

Сигурно ви се е случвало да се затрудните при настъргването на кашкавал, особено когато той е от мек вид. Освен това, по рендето винаги остава известно количество. Сега ще ви предложим лесен начин, с чиято помощ ще се справите безпроблемно и бързо с тази задача.
За целта си подгответе:
- ренде
- 300 грама кашкавал
- 10 милилитра олио, вода или незалепващ кулинарен спрей
Начин на приготвяне:
Намажете рендето с малко олио, вода или напръскайте със спрея. Настържете кашкавала по стандартния начин и ще забележите, че по рендето няма да има остатъци от продукта.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ РЕНДЕ
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СВОБОДНОСТОЯЩО РЕНДЕ NICER DICER MANDO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Направете гривната или колието си регулируеми с плъзгащ се възел (стъпки в снимки)
- Кашкавален сос Бешамел
- Как да си направите страхотна постелка за под от стари дрехи за нула време
- Млечни тайни или няколко хитринки при приготвяне на млякото
- Питка от кашкавал с яйца и сметана (на тиган)
- Как да си направите малки панделки за ефектна и нежна декорация с помощта на вилица
- Вити банички със спанак, сирене и кашкавал
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Кратко ръководство за обучение: как да свирим с пръсти?
Коментари към Лесен начин за настъргване на кашкавала