Лесен начин за настъргване на кашкавала

Сигурно ви се е случвало да се затрудните при настъргването на кашкавал, особено когато той е от мек вид. Освен това, по рендето винаги остава известно количество. Сега ще ви предложим лесен начин, с чиято помощ ще се справите безпроблемно и бързо с тази задача.
За целта си подгответе:
- ренде
- 300 грама кашкавал
- 10 милилитра олио, вода или незалепващ кулинарен спрей
Начин на приготвяне:
Намажете рендето с малко олио, вода или напръскайте със спрея. Настържете кашкавала по стандартния начин и ще забележите, че по рендето няма да има остатъци от продукта.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Прогонете молците с ефективни 6 метода
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Направете гривната или колието си регулируеми с плъзгащ се възел (стъпки в снимки)
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Как да си направите малки панделки за ефектна и нежна декорация с помощта на вилица
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Кратко ръководство за обучение: как да свирим с пръсти?
- Млечни тайни или няколко хитринки при приготвяне на млякото
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Лесен начин за настъргване на кашкавала