Как да си направим шоколадова пеперуда с няколко лесни стъпки

Предлагаме ви една вкусна и красива идея за направата на шоколадова пеперуда. Едно такова симпатично кулинарно творение би могло да послужи за оригинална украса на торти, десерти или просто да си я схрускате с удоволствие.
Необходими са ви:
разтопен на водна баня шоколад
масло за намазване
пергамент
сладкарски шприц
книга
Процесът за направата е много лесен, показваме ви стъпките в снимки, на които ясно се вижда, че няма нищо сложно в изпълнението.
Разтопете шоколада на водна баня и напълнете шприца с него.
След това "нарисувайте" пеперуда върху намаслен лист пергамент, който сте поставили върху страниците на разтворена книга. Разположете фигурата в средата, както се вижда на снимките. Може да очертаете предварително контурите, за да ви бъде по-лесно при нанасянето на "шоколадовото мастило" или използвайте шаблон.
Сложете пеперудата заедно с книгата в хладилника, за да стегне и сте готови.
По същия начин може да си сътворите всякакви шоколадови форми и фигури.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА ШОКОЛАД 250 мл
ЛИНДА РЕН ДИЕТ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН С ВКУС НА ШОКОЛАД 500 г
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Направете гривната или колието си регулируеми с плъзгащ се възел (стъпки в снимки)
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Прогонете молците с ефективни 6 метода
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
Коментари към Как да си направим шоколадова пеперуда с няколко лесни стъпки