Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Соленки Бадемови крекери с чесън

Бадемови крекери с чесън

Бадемови крекери с чесън - изображение

Необходими продукти:

  • по 1/2 чаена чаша бадемово брашно, смляно ленено семе и вода
  • 1/3 чаена чаша пармезан (настърган)
  • 1 чаена лъжица чесън на прах
  • 1/2 чаена лъжица смляна хималайска сол

Начин на приготвяне:

Най-напред затоплете фурната на 200 градуса, докато се подгрее пригответе крекерите.

Смесете бадемовото брашно, лененото семе, пармезана, водата чесъна и солта. Оставете за 3-5 минути водата да се абсорбира.

Сложете тестото върху лист хартия за печене, а отгоре покрийте с друг.

Разточете тестото или го разстелете с ръцете си.

Прехвърлете в тава и махнете горния лист. Нарежете в желаната форма и печете за 15 минути.

Когато са готови, извадете от тавата и оставете да се охладят на стайна температура за минимум 30 минути.

Разделете тестото на индивидуални крекери и поднесете.

за Framar.bg: Данна Панджарова
източник: allrecipes.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноХрани и ястияСнимкиХранене при...СъставкиЛайфстайлБотаника