Бадемови крекери с чесън

Необходими продукти:
- по 1/2 чаена чаша бадемово брашно, смляно ленено семе и вода
- 1/3 чаена чаша пармезан (настърган)
- 1 чаена лъжица чесън на прах
- 1/2 чаена лъжица смляна хималайска сол
Начин на приготвяне:
Най-напред затоплете фурната на 200 градуса, докато се подгрее пригответе крекерите.
Смесете бадемовото брашно, лененото семе, пармезана, водата чесъна и солта. Оставете за 3-5 минути водата да се абсорбира.
Сложете тестото върху лист хартия за печене, а отгоре покрийте с друг.
Разточете тестото или го разстелете с ръцете си.
Прехвърлете в тава и махнете горния лист. Нарежете в желаната форма и печете за 15 минути.
Когато са готови, извадете от тавата и оставете да се охладят на стайна температура за минимум 30 минути.
Разделете тестото на индивидуални крекери и поднесете.
за Framar.bg: Данна Панджарова
източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛЕ УСПОКОЯВАЩ И ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 200 мл
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА EVERYTHING 1 л
ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА СЪДОВЕ БАДЕМ 500 мл ETAMINE DU LYS
БЕНИ САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С БАМБУКОВ АКТИВЕН ВЪГЛЕН И БАДЕМОВИ ЯДКИ 110 г
ИКАРОВ МАСЛО ОТ БАДЕМ С ЛИМОН 55 мл
ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ ЗА ПОДМИШНИЦИ И БИКИНИ * 16
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Витамин В17 (амигдалин)
- Как да си направим бадемово масло
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Предястие от солени крекери със сирене и грозде
- Домашни пърленки без глутен
- Бадемово сирене
- Крекери от кори за баница със сусам и сирене
Коментари към Бадемови крекери с чесън