Бадемови крекери с чесън
Необходими продукти:
- по 1/2 чаена чаша бадемово брашно, смляно ленено семе и вода
- 1/3 чаена чаша пармезан (настърган)
- 1 чаена лъжица чесън на прах
- 1/2 чаена лъжица смляна хималайска сол
Начин на приготвяне:
Най-напред затоплете фурната на 200 градуса, докато се подгрее пригответе крекерите.
Смесете бадемовото брашно, лененото семе, пармезана, водата чесъна и солта. Оставете за 3-5 минути водата да се абсорбира.
Сложете тестото върху лист хартия за печене, а отгоре покрийте с друг.
Разточете тестото или го разстелете с ръцете си.
Прехвърлете в тава и махнете горния лист. Нарежете в желаната форма и печете за 15 минути.
Когато са готови, извадете от тавата и оставете да се охладят на стайна температура за минимум 30 минути.
Разделете тестото на индивидуални крекери и поднесете.
за Framar.bg: Данна Панджарова
източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАТИФОЛИА ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО С МАСЛО ОТ ЛАВАНДУЛА, КОКОС И БАДЕМ 230 мл
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА ЗА ЕНЗИМЕН ПИЛИНГ 2 мл * 10
МОЛИКЕЪР СКИН ЛОСИОН ТЯЛО 500 мл
СМАРТ ФУУД КАКАО И КОКОС 400 г + 100 г бонус BILIANA YOTOVSKA LABEL
АФРОДИТА МАСЛО ЗА ТЯЛО С МАНГО 350 мл
РЕВИВ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ HELIX ASPERSA 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Рецепта за домашно бадемово брашно
- Бадем
- Домашни крекери грахам
- Как бързо и лесно да обелите бадеми?
- Предястие от солени крекери със сирене и грозде
- Френски сладкиш "Париж-Брест" с крем и бадемови листенца
- Бадемови сладки без брашно
Коментари към Бадемови крекери с чесън