Бадемови крекери с чесън

Необходими продукти:
- по 1/2 чаена чаша бадемово брашно, смляно ленено семе и вода
- 1/3 чаена чаша пармезан (настърган)
- 1 чаена лъжица чесън на прах
- 1/2 чаена лъжица смляна хималайска сол
Начин на приготвяне:
Най-напред затоплете фурната на 200 градуса, докато се подгрее пригответе крекерите.
Смесете бадемовото брашно, лененото семе, пармезана, водата чесъна и солта. Оставете за 3-5 минути водата да се абсорбира.
Сложете тестото върху лист хартия за печене, а отгоре покрийте с друг.
Разточете тестото или го разстелете с ръцете си.
Прехвърлете в тава и махнете горния лист. Нарежете в желаната форма и печете за 15 минути.
Когато са готови, извадете от тавата и оставете да се охладят на стайна температура за минимум 30 минути.
Разделете тестото на индивидуални крекери и поднесете.
за Framar.bg: Данна Панджарова
източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АФРОДИТА ОЦВЕТЯВАЩА КЪНА 8 ТЪМНА ВИШНА 50 г
АРКАЯ РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ С РЕТИНОЛ 100 мл
АРОМА ОМЕКОТЯВАЩ И ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С АРГАН 75 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 66 / 6 НАСИТЕНО ЧЕРВЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Ядкова закуска с бадеми, кокос и орехи
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Домашни пърленки без глутен
- Бадем
- Маслени соленки с пармезан и смлени бадеми
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Нуга с бадеми и сушени кайсии
- Грис халва със стафиди и бадеми
Коментари към Бадемови крекери с чесън