Акордеон от месо с гъби, домати и кашкавал
Необходими продукти:
- 1-2 килограма свинска рибица
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 2 чаени лъжички горчица
- 1 супена лъжичка лимонов сок
- черен пипер и кимион
- 2-3 нарязани фино домата
- 150 грама фино нарязан кашкавал
- 100 грама печурки, нарязан на филийки
- 2-3 нарязани скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и направете полуразрези на рибицата.

Смесете соевия сос, горчицата, лимоновия сок, черния пипер и кимиона, разбъркайте и намажете месото.

Във всеки разрез сложете по няколко парченца домат, кашкавал, гъбки и чесън.
Завийте рибицата в алуминиево фолио и я сложете в тава. Загрейте фурната на 170 градуса и изпечете за два часа. След готовност отвийте, разрежете и поднесете крехкото печено с гарнитура по ваш избор.

Добър апетит!
Източник: www.triinochka.ru
Снимка: vkysnenko.in.ua
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинска пържола с хрупкава коричка и червено зеле
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Рецепти за свинска пача чорба
- Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
- Домашна пикантна наденица от свинско месо
- Свинска супа с ориз
- Свинско бон филе с гъби
Коментари към Акордеон от месо с гъби, домати и кашкавал