Рулца от свинско филе с плънка

Необходими продукти:
500 грама свинско филе
сол
черен пипер
За плънката:
1 яйце
1 глава лук
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Сверете яйцето и го нарежете на ситно. Лука също нарежете и запържете. Смесете двете съставки, добавете сол и пипер на вкус. Плънката е готова.
Нарежете месото като за пържоли, начукайте от двете страни, поръсете с черен пипер. В единия край на всяко парче сложете по малко от плънката и навийте рулца, които "затворете" с помощта на клечка за зъби или завържете с конец. Изпържете ги от двете страни в мазнината, в която пържихте лука, след което задушете до готовност на филето.
С плънката може да експериментирате, например: гъби и пържен лук, задушено зеле, сушени сини сливи...
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинско бон филе с гъби
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско с гъби в сметана
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Свинско с лапад, ориз и гъби
Коментари към Рулца от свинско филе с плънка