Предястие от свинско с плънка от омлет с гъби
Необходими продукти:
250 грама свинско месо
50 грама печурки
3 яйца
1/2 глава лук
30 грама брашно
магданоз
сол и смлян черен пипер на вкус
галета, брашно и яйце за панировката
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и гъбите, изпържете ги. Разбийте яйцата, към тях прибавете нарязан пресен магданоз, лука с гъбите, брашното и разбъркайте. Направете омлет от сместа.
Месото начукайте от двете страни, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус. Върху него сложете омлета и навийте плътно руло, което заклепете с помощта на клечка за зъби.
Оваляйте го първо в брашното, след това потопете в разбитото яйце и завършете с галетата. Изпържете в нагорещено олио за около 10 минути. След това поставете в тава, покрийте с фолио и изпечете във фурната за 10-15 минути.
Махнете клечките за зъби и нарежете готовото предястие на парчета.
Добър апетит!
Снимка: kulinarnyj-recept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Свинско с домати и лук на фурна
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Рецепти за свинска пача чорба
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински врат с дюли и червено вино
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Предястие от свинско с плънка от омлет с гъби