Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печено свинско по френски

Печено свинско по френски

от 13 юни 2013г.
Печено свинско по френски - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

0,5 кг свинско филе

1 голяма глава лук

300 гр гъби

100 гр кашкавал

250 гр сметана, смесена със зелени подправки и чесън

10 гр олио

сол, пипер и други подправки - на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете месото надлъжно на парчета с дебелина около 2 см, начукайте ги и ги овкусете със сол и пипер. Почистете, измийте и нарежете на едри парчета гъбите, а лука - на полукръгчета. Подмажете тава с олиото, сложете свинското, върху него слой гъби, който да покрие цялото месо и най-отгоре лука. Полейте всичко това със сметаната и чесъна, поръсете с настърган кашкавал. Поставете в загрята до 200 - 220 градуса фурна и печете в продължение на 20-40 минути, докато от месото започне да се отделя безцветен сок и лесно можете да го продупчите с вилица.

Украсете със зелени треви и поднесете с червено вино.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Задушени свински хапки с лимон и вино Задушени свински хапки с лимон и вино
  • Свинска супа с ориз Свинска супа с ориз
  • Печен свински бут с чесън и лимон Печен свински бут с чесън и лимон
  • Мариновани свински шишчета с тиквички, гъби, лук и ананас Мариновани свински шишчета с тиквички, гъби, лук и ананас
5.0/5 1 оценка

Коментари към Печено свинско по френски

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печено свинско по френски
    www.framar.bg 
    на 18 June 2025 в 09:52
    Коментирайте "Печено свинско по френски"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свински пържоли с пресни картофи на фурна
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Пържено свинско със стар лук
  • Свинско бон филе с гъби
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
  • Задушени свински хапки с лимон и вино
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Трансглутаминаза – идеалното лепило за месо

преди 103 дни, 12 часа и 15 мин.

Пилешко месо със салмонела в магазините! Как да сме сигурни какво купуваме?

преди 2020 дни, 21 часа и 35 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 4 дни, 17 часа и 36 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 5 дни, 37 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 8 дни, 16 часа и 54 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 9 дни, 16 часа и 19 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето

Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето

от 01 фев 2024г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

Л'АНДЖЕЛИКА ОФ.ДУШ-ГЕЛ ПОРТОКАЛОВИ ЦВЕТЧЕТА И ВАНИЛИЯ 500мл.

Л'АНДЖЕЛИКА БЮТИ ЕСЕНС ДУШ ГЕЛ ТОНИК БУСТ КОЛАГЕН 500мл.

Л'АНДЖЕЛИКА БЮТИ ЕСЕНС ДУШ ГЕЛ ПЮР ДЕТОКС ВИТАМИН Е 500мл.

Л'АНДЖЕЛИКА БЮТИ ЕСЕНС ДУШ ГЕЛ ХИДРА СКИН ХИАЛУРОНОВА К-НА 500мл.

КОЗМЕТИЧНИ ТАМПОНИ COTTON SOUND BASIC * 100

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Д-р Борис Петров Ангелов

Коментар на: Камелия от 17 юни 2025г. в 23:14:49

д-р Ангел Иванов Сираков

Коментар на: иван иванов от 17 юни 2025г. в 21:40:56

МАГНЕ Д'ОРО B КОМПЛЕКС капсули * 30 ФОРТЕКС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 17:03:31

МАГНЕ Д'ОРО B КОМПЛЕКС капсули * 30 ФОРТЕКС

Коментар на: Ani от 17 юни 2025г. в 16:52:18

АЛЕГРА таблетки 120 мг * 10

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 15:38:24
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival