Захаросани бадеми с какао

Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
АМИГДАЛИН капсули * 100 ДР. БИОМАСТЕР
АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг * 60 DR. GREEN
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ЙОН КА DETOX ХИДРАТИРАЩ КРЕМООБРАЗЕН ПИЛИНГ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кедър
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- При киселини и рефлукс консумирайте сурови бадеми
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Витамин В17 (амигдалин)
- Чурчхела (мъстеница, балсуджук)
Коментари към Захаросани бадеми с какао