Захаросани бадеми с какао

Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Кедър
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Бадем
- Коктейл с ябълков сайдер и бадемов ликьор
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
Коментари към Захаросани бадеми с какао