Яйца на очи с кашкавал и копър

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 60 грама кашкавал
- 2 супени лъжици олио (може краве масло)
- 2 стръка пресен копър
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сгорещете олиото в тиган и в него чукнете двете яйца. Не ги разбърквайте.
След 1-2 минути, когато долната им част се стегне малко, подправете със сол и черен пипер, поръсете с кубчета кашкавал и затворете съда с капак.
Пържете на бавен огън в продължение на 3-4 минути, след което изключете котлона, оставете ястието за минута-две под капак и тогава прехвърлете в чиния.
Поднесете яйцата веднага с накълцан копър.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: arborio.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пълнени панирани яйца
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйца с боб и кашкавал
- Яйца на очи с лук и бекон
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Задушени зеленчуци с яйца и кашкавал
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Яйца с кашкавал, лук и домати в бекон на фурна
Коментари към Яйца на очи с кашкавал и копър