Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз

Необходими продукти:
5 яйца
200 грама домати
сирене на вкус
магданоз на вкус
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Попарете доматите с вряща вода и ги обелете. Нарежете ги на едри парчета и ги задушете в малко нагорещена мазнина за около 3 - 5 минути (до полуготовност). След това чукнете в същия съд яйцата и ги разбъркайте, добавете натрошеното сирене и нарязания магданоз. Сложете сол на вкус и оставете ястието на котлона до готовност (за няколко минути).
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пържени яйца с кайма и домати
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Задушени яйца по гръцки
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Яйца на очи с лук и бекон
- Бъркани яйца с шунка, домати и чушки
- Перфектните бъркани яйца /рецепта със снимки/
- Задушени яйца със зеленчуци на тиган
- Как да приготвите перфектните бъркани яйца
Коментари към Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз