Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
Необходими продукти:
5 яйца
200 грама домати
сирене на вкус
магданоз на вкус
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Попарете доматите с вряща вода и ги обелете. Нарежете ги на едри парчета и ги задушете в малко нагорещена мазнина за около 3 - 5 минути (до полуготовност). След това чукнете в същия съд яйцата и ги разбъркайте, добавете натрошеното сирене и нарязания магданоз. Сложете сол на вкус и оставете ястието на котлона до готовност (за няколко минути).
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Пълнени панирани яйца
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйца на очи с лук и бекон
- Пържени яйца в кръгчета лук
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Бъркани яйца с чушки и лук
- Бъркани яйца със зеленчуци и куркума
Коментари към Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз