Яйца с боб и кашкавал

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 150 грама консервиран стар боб в доматен сос
- 50 грама кашкавал
- 1/2 глава лук
- 1-2 супени лъжици олио
- подправки (черен пипер, чесън на прах, сол...)
- 2 филии тостерен хляб
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала.
Запържете боба в тиган за 2-3 минути на следен огън, като разпределите зърната в кръг, както е показано на следващата снимка.
В свободното пространство в средата на съда чукнете двете яйца и ги пържете под капак в продължение на минута-две на средна температура.
Поръсете с подправките.
Поръсете с кашкавала, затворете с капак и гответе още 3-4 минути.
След това добавете нарязания на кубчета лук.
Препечете двете филийки хляб и с тях поднесете готовото ястие.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пълнени панирани яйца
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Бъркани яйца с чушки и лук
- Яйца по мексикански с картофи
- Яйца на очи с лук и червен пипер
- Яйце в гнездо от хрупкав хляб
- Бъркани яйца Примавера
- Яйца Фламенко с картофи, домати и лук
- Бъркани яйца със зеленчуци и куркума
Коментари към Яйца с боб и кашкавал