Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Яйца с боб и кашкавал

Яйца с боб и кашкавал

Яйца с боб и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 2 яйца
  • 150 грама консервиран стар боб в доматен сос
  • 50 грама кашкавал
  • 1/2 глава лук
  • 1-2 супени лъжици олио
  • подправки (черен пипер, чесън на прах, сол...)
  • 2 филии тостерен хляб

яйца с боб

Начин на приготвяне:

Настържете кашкавала.

Запържете боба в тиган за 2-3 минути на следен огън, като разпределите зърната в кръг, както е показано на следващата снимка.

боб

В свободното пространство в средата на съда чукнете двете яйца и ги пържете под капак в продължение на минута-две на средна температура.

яйца с боб

Поръсете с подправките.

яйца с боб

Поръсете с кашкавала, затворете с капак и гответе още 3-4 минути.

яйца с боб

След това добавете нарязания на кубчета лук.

яйца с боб

Препечете двете филийки хляб и с тях поднесете готовото ястие.

яйца с боб

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноДиетиХрани и ястияЗдравни съветиБотаникаЛайфстайлНовиниВидеоХранене при...АнкетиСнимкиАлт. медицина