Яйца с боб и кашкавал
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 150 грама консервиран стар боб в доматен сос
- 50 грама кашкавал
- 1/2 глава лук
- 1-2 супени лъжици олио
- подправки (черен пипер, чесън на прах, сол...)
- 2 филии тостерен хляб

Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала.
Запържете боба в тиган за 2-3 минути на следен огън, като разпределите зърната в кръг, както е показано на следващата снимка.

В свободното пространство в средата на съда чукнете двете яйца и ги пържете под капак в продължение на минута-две на средна температура.

Поръсете с подправките.

Поръсете с кашкавала, затворете с капак и гответе още 3-4 минути.

След това добавете нарязания на кубчета лук.

Препечете двете филийки хляб и с тях поднесете готовото ястие.

Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Пълнени панирани яйца
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Яйца с пармезан и моцарела
- Бъркани яйца с чушки и лук
- Яйца на очи с лук и бекон
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Яйца в доматен сос с моцарела и босилек
- Яйца на очи с кашкавал и копър
Коментари към Яйца с боб и кашкавал