Яйца на очи с лук и бекон
Необходими продукти:
сланина с месо/бекон
яйца
лук
магданоз
сол
Точните количества на продуктите зависят от предпочитанията ви и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на тънки парчета, лука на полукръгчета.
Първо сложете бекона в тиган без мазнина и запържете. След това добавете лука и нека се приготвя в отделилата се мазнина до прозрачност.
Когато това стане, сложете яйцата и пържете до желаната готовност.
Сол сложете на вкус, може да разбъркате яйцата, ако желаете.
Поднесете ястието, поръсвайки с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пълнени панирани яйца
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Яйца на тиган с домати и манголд
- Задушени яйца по гръцки
- Бъркани яйца със спанак и кашкавал
Коментари към Яйца на очи с лук и бекон