Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Яйца на очи с кашкавал и копър

Яйца на очи с кашкавал и копър

Яйца на очи с кашкавал и копър - изображение

Необходими продукти:

  • 2 яйца
  • 60 грама кашкавал
  • 2 супени лъжици олио (може краве масло)
  • 2 стръка пресен копър
  • сол и черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Сгорещете олиото в тиган и в него чукнете двете яйца. Не ги разбърквайте.

яйца

След 1-2 минути, когато долната им част се стегне малко, подправете със сол и черен пипер, поръсете с кубчета кашкавал и затворете съда с капак.

кашкавал

Пържете на бавен огън в продължение на 3-4 минути, след което изключете котлона, оставете ястието за минута-две под капак и тогава прехвърлете в чиния.

яйца

Поднесете яйцата веднага с накълцан копър.

яйца


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: arborio.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлНовиниХранене при...АнкетиДиетиСнимкиАлтернативна медицина