Сос с ананас
Сосът с ананас е подходящ за ястия от пиле и риба.
Необходими продукти:
1 чаша пюре от консервирани ананаси
1 чаша сметана
1/2 чаша бульон
1 с. л. лимонов сок
1 с. л. масло
сол и пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и към него прибавете всички съставки. Оставете да ври 5 минути на бавен огън. Охладете и сервирайте с ястието.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Полезна ли е заквасената сметана
- Ананас - ползи за здравето
- Ананас
- Сос Бъфало
- Да отслабнем с ананас
- Сладко от ананас
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Сос с ананас