Сос от топено сирене със сметана и кашкавал

Необходими продукти:
- 200 грама топено сирене
- 200 грама течна сметана
- 50 грама кашкавал
- 10 милилитра олио
- 3 супени лъжици кедрови ядки
- любими подправки
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала.
Топеното сирене сложете в малка тенджера с олиото и налейте сметаната. Поставете съда върху котлона и нека сместа кипне. Тогава намалете температурата на огъня и изсипете кашкавала. Подправете на вкус и варете соса в продължение на 3 минути.
Поръсете с кедрови или други ядки. Може да добавите чесън по желание.
Получава се нежно допълнение към различни ястия.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Сос Бъфало
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Полезна ли е заквасената сметана
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Кашкавален сос Бешамел
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Класически сос за хамбургери
- Крем-десерт от извара със сметана и плодове
Коментари към Сос от топено сирене със сметана и кашкавал