Сос от топено сирене със сметана и кашкавал

Необходими продукти:
- 200 грама топено сирене
- 200 грама течна сметана
- 50 грама кашкавал
- 10 милилитра олио
- 3 супени лъжици кедрови ядки
- любими подправки
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала.
Топеното сирене сложете в малка тенджера с олиото и налейте сметаната. Поставете съда върху котлона и нека сместа кипне. Тогава намалете температурата на огъня и изсипете кашкавала. Подправете на вкус и варете соса в продължение на 3 минути.
Поръсете с кедрови или други ядки. Може да добавите чесън по желание.
Получава се нежно допълнение към различни ястия.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА БРЕМЕННИ 7 - 8 - 9 месец С ВКУС НА ЯГОДИ СЪС СМЕТАНА 300 гр.
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл.
ФИТО КОСМЕТИК СТЯГАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЯГОДА 220 мл
ИНОЛИВИНГ АВТОМАТИЧНА БЪРКАЛКА 708
Безплатна доставка за България!КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА МАСЛО 201 гр.
ОЛ НУТРИШЪН СОС БАРБЕКЮ 440 гр.
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Класически сос за хамбургери
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Домашен сос Уорчестър
- Сладък сос чили
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Полезна ли е заквасената сметана
- Сос от 4 сирена с прясно мляко и масло
- Сос с червено вино за месо
Коментари към Сос от топено сирене със сметана и кашкавал