Сос с ананас

Сосът с ананас е подходящ за ястия от пиле и риба.
Необходими продукти:
1 чаша пюре от консервирани ананаси
1 чаша сметана
1/2 чаша бульон
1 с. л. лимонов сок
1 с. л. масло
сол и пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и към него прибавете всички съставки. Оставете да ври 5 минути на бавен огън. Охладете и сервирайте с ястието.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сос Бъфало
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Хлебен пудинг
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Смути от целина с ананас и банан
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Млечно желе с какао
Коментари към Сос с ананас