Сос с ананас
Сосът с ананас е подходящ за ястия от пиле и риба.
Необходими продукти:
1 чаша пюре от консервирани ананаси
1 чаша сметана
1/2 чаша бульон
1 с. л. лимонов сок
1 с. л. масло
сол и пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и към него прибавете всички съставки. Оставете да ври 5 минути на бавен огън. Охладете и сервирайте с ястието.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Сос Бъфало
- Полезна ли е заквасената сметана
- Ананас - ползи за здравето
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Ананас
- Защо ананасът кара устата ни да се възпалява?
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
Коментари към Сос с ананас