Яйца с домати, лук и парченца кашкавал
Необходими продукти:
- яйца
- лук
- домати
- кашкавал
- захар
- копър или магданоз
Точните количества определете според броя порции, които искате да получите, както и според вкусовите ви предпочитания.
Начин на приготвяне:
Накълцайте лука, доматите обелете и нарежете на кубчета. Задушете двата зеленчука. Когато доматите бъдат готови, сложете сол на вкус, чаена лъжица захар и залейте разбитите яйца, смесени с нарязания на кубчета кашкавал.
Не бъркайте продуктите. Оставете сместа на котлона до желаната готовност на яйцата. Накрая поръсете с пресен копър/магданоз, затворете съда с капак и изключете котлона.
Добър апетит:
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-doma.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Шоколадов омлет с плодова плънка
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с пилешко месо
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет от нахут (без яйца)
- Печен омлет с шунка, кисели краставички и кашкавал
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
Коментари към Яйца с домати, лук и парченца кашкавал