Яйца с домати, лук и парченца кашкавал

Необходими продукти:
- яйца
- лук
- домати
- кашкавал
- захар
- копър или магданоз
Точните количества определете според броя порции, които искате да получите, както и според вкусовите ви предпочитания.
Начин на приготвяне:
Накълцайте лука, доматите обелете и нарежете на кубчета. Задушете двата зеленчука. Когато доматите бъдат готови, сложете сол на вкус, чаена лъжица захар и залейте разбитите яйца, смесени с нарязания на кубчета кашкавал.
Не бъркайте продуктите. Оставете сместа на котлона до желаната готовност на яйцата. Накрая поръсете с пресен копър/магданоз, затворете съда с капак и изключете котлона.
Добър апетит:
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-doma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет от нахут (без яйца)
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с авокадо и кейл
- Яйчено руло с плънка от шунка, топено сирене и чесън
- Омлет с риба тон и крема сирене
- Омлет със спанак, моцарела и мариновани червени чушки
- Омлет с ориз по японски
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Печен омлет с шунка, кисели краставички и кашкавал
Коментари към Яйца с домати, лук и парченца кашкавал