Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Спаначен омлет с бекон и лук

Спаначен омлет с бекон и лук

от 27 юни 2019г., обновено на 01 юли 2019г.
Автор: Chef Framar
Спаначен омлет с бекон и лук - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти (за 6 порции):

  • 1 супена лъжица краве масло
  • 400 грама пресен спанак
  • 12 яйца
  • 6 ивици бекон
  • 1/2 глава лук
  • 100 грама сирене
  • сол, кайенски и черен пипер

Начин на приготвяне:

Включете фурната да загрява на 175 градуса. Междувременно разтопете маслото в тиган на силен огън. Сложете спанака в кипящата мазнина и задушете за 30 секунди. След това извадете листата в чиния, изцедете ги добре и нарежете.

Разбийте всички яйца с телена бъркалка, подправете на вкус.

Бекона изпържете на среден огън в тигана, в който задушихте спанака. Пържете бекона около 5-8 минути, като обръщате парчетата, докато се покрият с хрупкава коричка. Тогава намалете температурата и прибавете нарязания лук. Подсолете малко и задушете двата продукта за 5 минути, до прозрачност на кромида.

Изключете котлона, изсипете спанака с лука и бекона в тава, залейте с разбитите яйца и поръсете отгоре натрошеното сирене (може да използвате фета).

Поставете съда във вече загрятата фурна и изпечете омлета за 10-15 минути. Ако искате златиста коричка по повърхността, последните 2-3 минути от печенето нека бъдат на функция грил.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Яйчено руло с топено сирене и чесън Яйчено руло с топено сирене и чесън
  • Омлет с картофи и печурки Омлет с картофи и печурки
  • Омлетена торта с домати, копър и кашкавален крем Омлетена торта с домати, копър и кашкавален крем
  • Руло от омлет с пастет от черен дроб Руло от омлет с пастет от черен дроб
5.0/5 1 оценка

Коментари към Спаначен омлет с бекон и лук

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Спаначен омлет с бекон и лук
    www.framar.bg 
    на 17 June 2025 в 13:29
    Коментирайте "Спаначен омлет с бекон и лук"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Летен омлет с домати и кашкавал
  • Омлет с прясно мляко
  • Омлет с тиквички на фурна
  • Кайгана - омлет по турски
  • Мини омлети-мъфини с различни плънки
  • Омлет с прясно зеле
  • Яйчено руло с топено сирене и чесън
  • Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
  • Омлет с печурки и лук
  • Омлет с киселец и сирене
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2091 дни, 21 часа и 43 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2205 дни, 1 час и 53 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 3 дни, 21 часа и 13 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 4 дни, 4 часа и 14 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 7 дни, 20 часа и 31 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 8 дни, 19 часа и 56 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДРЕНАКС ФОРТЕ ХЕПАТОНИК ЧЕРЕН ДРОБ И ЖЛЪЧКА таблетки * 30

БОЧКО КРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 50 мл

ВЕГАФАРМА ПРОБИОТИК 5 капсули * 60

ВЕГАФАРМА СУПЕР БЛУСЕЛ капсули 450 мг * 60

ТУРМЕРИК МАКС 500 мл ВЕГАФАРМА

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НЕВРОЛАКСИН таблетки * 120 ТОШКОВ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:08:20

НАКЛОФЕН ДУО капсули 75 мг * 20 KRKA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:06:34

КЛАЦИД сироп 250 мг / 5 мл 60 мл МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:05:12

БИОДЕРМА АВС ДЕРМ КРЕМ ПРОТИВ КРУСТИ 40 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:02:50

ТРОКСЕВАЗИН ГЕЛ 40 г ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 юни 2025г. в 12:00:57
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival