Омлет с прясно мляко

Необходими продукти (за две порции):
4 яйца
100 милилитра прясно мляко
сол и зелени подправки на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с помощта на миксер първо на ниска скорост, след това увеличете оборотите до максимум. Подсолете, налейте прясното мляко, сложете нарязани магданоз, копър или зелен лук и разбийте добре всичко. От готовата смес изпечете омлет в нагорещен намазнен тиган за около 2-3 минути от всяка страна.
След това намалете температурата на котлона, затворете съда с капак и оставете ястието да престои така 3-4 минути.
Добър апетит!
Снимка: vesdoloi.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет от нахут (без яйца)
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Омлет с тиквички на фурна
- Омлет Пуляр
- Омлет със спанак, крутони и синьо сирене
- Кайгана - омлет по турски
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет с прясно зеле
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
Коментари към Омлет с прясно мляко