Омлет с прясно мляко
Необходими продукти (за две порции):
4 яйца
100 милилитра прясно мляко
сол и зелени подправки на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с помощта на миксер първо на ниска скорост, след това увеличете оборотите до максимум. Подсолете, налейте прясното мляко, сложете нарязани магданоз, копър или зелен лук и разбийте добре всичко. От готовата смес изпечете омлет в нагорещен намазнен тиган за около 2-3 минути от всяка страна.
След това намалете температурата на котлона, затворете съда с капак и оставете ястието да престои така 3-4 минути.
Добър апетит!
Снимка: vesdoloi.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет Пуляр
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет с пилешко месо
- Омлет с кайма и магданоз
- Омлет от нахут (без яйца)
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Шоколадов омлет с банани
- Омлет с лук и кашкавал
- Омлет със зеленчуци по испански
Коментари към Омлет с прясно мляко