Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма

Необходими продукти
За блата:
- 3 яйца
- 100 грама кашкавал
- 150 грама майонеза
- черен пипер на вкус
За плънката:
- 300 грама кайма (по ваш избор)
- 1 глава лук
- 1 скилидка чесън
- 1 яйце
- подправки за месо/кайма на вкус
- 1/3 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала в купа, добавете три сурови яйца, черен пипер на вкус, майонезата и разбъркайте.
Изсипете "тестото" в тава върху лист пергамент и изпечете за четвърт час във фурната.
Оставате готовият блат да се охлажда, а през това време направете плънката.
Смелете с блендер лука и скилидката чесън, сложете ги при каймата, подправете и добавете яйцето. Омесете.
Разпределете върху яйчено-кашкавалената основа и навийте руло, което сложете с шева надолу в тава върху хартия за печене.
Поставете във фурната (180 градуса) и след 40 минути ще се насладите на нежно и сочно ястие, което освен това изглежда красиво и апетитно.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
- Омлет от нахут (без яйца)
- Рецепти за руло от тиквички с кайма
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет с тиквички на фурна
- Омлет Пуляр
- Руло "Стефани" със спанак
- Кайгана - омлет по турски
Коментари към Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма