Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма

Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма

Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма - изображение

Необходими продукти

За блата:

  • 3 яйца
  • 100 грама кашкавал
  • 150 грама майонеза
  • черен пипер на вкус

За плънката:

  • 300 грама кайма (по ваш избор)
  • 1 глава лук
  • 1 скилидка чесън
  • 1 яйце
  • подправки за месо/кайма на вкус
  • 1/3 чаена лъжица сол

 

Начин на приготвяне:

Настържете кашкавала в купа, добавете три сурови яйца, черен пипер на вкус, майонезата и разбъркайте.

Изсипете "тестото" в тава върху лист пергамент и изпечете за четвърт час във фурната.

Оставате готовият блат да се охлажда, а през това време направете плънката.

Смелете с блендер лука и скилидката чесън, сложете ги при каймата, подправете и добавете яйцето. Омесете.

Разпределете върху яйчено-кашкавалената основа и навийте руло, което сложете с шева надолу в тава върху хартия за печене.

Поставете във фурната (180 градуса) и след 40 минути ще се насладите на нежно и сочно ястие, което освен това изглежда красиво и апетитно.

яйчено руло с кайма

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: koolinar.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияСнимкиЗдравни съветиЛайфстайлНовиниХранене при...ЛюбопитноАнкетиВидеоДиетиАлт. медицина