Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини

Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини

Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини - изображение

Необходими продукти

За рулото:

  • 500 грама кайма смес от телешко и свинско
  • 1/2 глава кромид лук
  • 1 яйце
  • сол, червен и черен пипер

За плънката:

  • 300 грама пресни или замразени печурки
  • 1/2 глава кромид
  • 3 яйца
  • 10 черни маслини без костилки
  • 1 супена лъжица олио

 

Начин на приготвяне:

Овкусете каймата с подправките, чукнете едно яйце и омесете.

Яйцата за плънката сварете твърдо, обелете и наситнете. Нарязания лук запържете за 6-7 минути в малко олио, подсолете и добавете гъбите (нарязани на кубчета). Приготвяйте, докато лукът стане златист.

Смесете в купа продуктите за плънката: яйцата, гъбите с лука, маслините.

Разпределете каймата върху лист алуминиево фолио, а върху нея сложете плънката. С помощта на фолиото съединете краищата на слоя от кайма и оформете руло, което стегнете добре с алуминиевия лист.

Поставете в тава и изпечете в гореща фурна (190 градуса) за 15 минути.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиСнимки