Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини

Необходими продукти
За рулото:
- 500 грама кайма смес от телешко и свинско
- 1/2 глава кромид лук
- 1 яйце
- сол, червен и черен пипер
За плънката:
- 300 грама пресни или замразени печурки
- 1/2 глава кромид
- 3 яйца
- 10 черни маслини без костилки
- 1 супена лъжица олио
Начин на приготвяне:
Овкусете каймата с подправките, чукнете едно яйце и омесете.
Яйцата за плънката сварете твърдо, обелете и наситнете. Нарязания лук запържете за 6-7 минути в малко олио, подсолете и добавете гъбите (нарязани на кубчета). Приготвяйте, докато лукът стане златист.
Смесете в купа продуктите за плънката: яйцата, гъбите с лука, маслините.
Разпределете каймата върху лист алуминиево фолио, а върху нея сложете плънката. С помощта на фолиото съединете краищата на слоя от кайма и оформете руло, което стегнете добре с алуминиевия лист.
Поставете в тава и изпечете в гореща фурна (190 градуса) за 15 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с кашкавал и джинджифил
- Рецепти за руло от тиквички с кайма
- Кашкавалено руло с кайма
- Руло "Стефани" със спанак
- Руло с подправки и доматен сос
- Бутер руло с кайма и печурки
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло Стефани с гъби, кисели краставички и кашкавал
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
Коментари към Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини