Яйца в кайма и бекон на фурна
Необходими продукти:
2 яйца
300 грама кайма
100 грама бекон, нарязан на тънки парчета
1 супена лъжица брашно
сол, смлян черен пипер и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете яйцата във вряща вода и нека се приготвят в продължение на 5 минути. След това прехвърлете в съд със студена вода, за да се охладят, и ги обелете.
Овкусете каймата със сол и любимите си подправки, омесете я и с нея "облечете" яйцата. Увийте с парчета бекон и изпечете ястието във фурната при температура от 200 градуса за 20 минути.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Руло от кайма със сушени сини сливи, кашкавал и медена глазура
- Руло "Стефани" със спанак
- Руло от кайма със зеленчуци, яйца и наденица
- Руло от кайма със зеленчукова плънка
Коментари към Яйца в кайма и бекон на фурна